Önemli Linkler

2009 Yılı Basından

Yaz Programı Aksu’da start aldı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her yıl uygulanan ‘Yaz Programı’ nın ilki Aksu ilçesinde gerçekleştirildi.

Aksu ilçesinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, Aksu Belde Başkanı Halil Şahin, Çalkaya Belde Başkanı Abdullah İnan, Pınarlı Belde Başkanı Mehmet Akif Ordu, Yurtpınar Belde Başkanı Celil Gökçen ve partililer katıldı. 

Read more...

İrbeç, Yaşam'ı beğendi

Ak Parti Antalya Milletvekili Prof.Dr.Yusuf Ziya İrbeç, yeni açılan hastane için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Hastanede Özel Medi Yaşam hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Karataş ile sohbet eden Milletvekili İrbeç, Antalya ve Korkuteli'ye yakışan güzel bir özel hastane kazandırdıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Korkuteli Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte hastane ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Antalya Milletvekili Prof.Dr.Yusuf Ziya İrbeç, yeni açılan hastane için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Hastanede Özel Medi Yaşam hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Karataş ile sohbet eden Milletvekili İrbeç, Antalya ve Korkuteli'ye yakışan güzel bir özel hastane kazandırdıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Read more...

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç Alanya'da

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, yaz programı dahilinde iki günlük çalışma için Alanya`ya geldi. İrbeç, Alanya`nın önemine dikkat çekerek Sipahioğlu`nun AK Parti`ye geçmesiyle hizmetlerin hız kazanacağını söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte görev bölgesi olan Alanya’daki yaz programına dün itibariyle başladı. Saat 10.30’da AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelen İrbeç’i burada AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, parti yöneticileri ve AK Parti İl Yöneticisi Kerim Kılınç karşıladı. Partililerle bir süre sohbet eden İrbeç, daha sonra basın toplantısı düzenledi.

Read more...

ALANYA'NIN İL ALTYAPISI HAZIRLANIYOR.

AKP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, 2 gün boyunca çeşitli temaslarda bulunmak üzere Alanya ‘ya geldi. AKP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, 2 gün boyunca çeşitli temaslarda bulunmak üzere Alanya ‘ya geldi.

Read more...

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili