Önemli Linkler

İrbeç, Yaşam'ı beğendi

Ak Parti Antalya Milletvekili Prof.Dr.Yusuf Ziya İrbeç, yeni açılan hastane için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Hastanede Özel Medi Yaşam hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Karataş ile sohbet eden Milletvekili İrbeç, Antalya ve Korkuteli'ye yakışan güzel bir özel hastane kazandırdıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Korkuteli Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte hastane ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Antalya Milletvekili Prof.Dr.Yusuf Ziya İrbeç, yeni açılan hastane için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Hastanede Özel Medi Yaşam hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Karataş ile sohbet eden Milletvekili İrbeç, Antalya ve Korkuteli'ye yakışan güzel bir özel hastane kazandırdıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Hasan Karataş, “Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Şahsınıza ve İlçe yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yapımından açılışına kadar bizlere destek veren Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Arıcı’ya da teşekkür ediyorum. İlçeye güzel bir özel hastane kazandırdık. İnşallah halka iyi bir hizmet verebiliriz.” diye konuştu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, Yaşam Hastanesi ziyaretinin ardından AK Parti Korkuteli İlçe yönetimiyle birlikte ilçe esnafını da ziyaret etti.

Korkuteli Antalya arası hizmet veren Otogarı gezen İrbeç, “Ak Parti, bu memleketin ihtiyaçlarını karşılamak için yoluna devam ediyor. Biz halktan aldığımız destekle buralardayız. Sizlerin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bizler yapılması gerekenleri yaparız. Şoförlerimizin sıkıntılarına çözüm yolu bulacağız.” dedi.

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili