Önemli Linkler

2009 Yılı Basından

AVRUPA PARLAMENTOSU ANTİK PATARA'DA

AK Parti Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, Avrupa Parlamentosu'nun 2010 yılında tarihi Patara Likya Birliği Meclisi'nde bir araya gelmesiyle, Türkiye'de kültür, sanat ve arkeoloji turizminin ön plana çıkacağını belirtti.

Read more...

Milletvekili'nin başarı öyküsü...

"Bürokrasi ve bazı medya organları" Milletvekillerini "çalışmadıkları" yönünde eleştirirken; AK Parti Milletvekili Yusuf İrbeç'in başarıları ise ezber bozuyor.
25 Ağustos 2009 17:20 // Aksiyon

Read more...

Yusuf Ziya İrbeç, GATAB Başkanı Yusuf Üras'ı makamında ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, GATAB Başkanı Yusuf Üras'ı makamında ziyaret etti. GATAB çalışmaları hakkında bilgiler alan İrbeç, iktidar partisi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'ı GATAB binasında ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç'in ziyaretine ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Read more...

Meclis’in en ‘yabancı’ milletvekili

Meclis’in en ‘yabancı’ milletvekili
İDRİS GÜRSOY-POLİTİKA Aksiyon

Sayı: 768/ Tarih : 24-08-2009
“AB’ye üye 27 ülkede çeşitli lisanlar konuşuluyor. Rusça hariç. Ama ben enerji politikası ile yakından ilgilendiğim için Rusçayı da kullanıyorum.” diyor Türkiye AB Uyum Komisyonu üyesi Yusuf Ziya İrbeç. O, altısı mükemmel seviyede dokuz dil biliyor...

Read more...

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili