Önemli Linkler

Yaz Programı Aksu’da start aldı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her yıl uygulanan ‘Yaz Programı’ nın ilki Aksu ilçesinde gerçekleştirildi.

Aksu ilçesinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, Aksu Belde Başkanı Halil Şahin, Çalkaya Belde Başkanı Abdullah İnan, Pınarlı Belde Başkanı Mehmet Akif Ordu, Yurtpınar Belde Başkanı Celil Gökçen ve partililer katıldı. 

 

 

İrbeç ve partililer daha sonra bölgedeki esnafı ziyaret ettiler. Esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinlediler. Çözüm konusunda da ilgili yerler ile görüştüler. İrbeç ve partililerin Aksu programının yarında devam edeceği bildirildi. 07/08/2008 

 

İlk olarak Aksu ilçe binasını ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ve partililer, burada Aksu Belde Başkanı Halil Şahin’den bölgenin sorunları ile ilgili bildi aldı. Daha sonra İlçeye yeni atanan Kaymakam Raip Özener’i ziyaret eden Milletvekili İrbeç ve partililer göreve yeni başlayan Raip Özener’e hayırlı olsun dileğinde bulundu ardından idari yapılanma ile ilgili bilgi aldı. Sohbet ortamında geçen ziyarette, Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, İrbeç’e bölge hakkında bilgiler verdi. Bölgede yaşanan en büyük sorunun imar, ecrimisil ve 2B olduğunu belirten Atik, bu sorunun bir an önce sonuca ulaştırılması gerektiğini belirtti.

Atik ayrıca, bölgede daha fazla okula ihtiyaç olduğunu belirterek, 2B den dolayı yer bulmakta zorlandıklarını ödenek konusunda da milletvekili İrbeç’ten yardım istediler. AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, bölgede yaşanan sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşacağını bildirdi. 2B yasasının meclisten çıkması için son aşamaya gelindiğini belirten İrbeç, bölgeye 24 derslik bir ilköğretim okulu yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek 2009 yılında okul yapımına başlanacağının müjdesini verdi. 

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili