Önemli Linkler

Haberler

İrbeç, Yaşam'ı beğendi

Ak Parti Antalya Milletvekili Prof.Dr.Yusuf Ziya İrbeç, yeni açılan hastane için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Hastanede Özel Medi Yaşam hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Karataş ile sohbet eden Milletvekili İrbeç, Antalya ve Korkuteli'ye yakışan güzel bir özel hastane kazandırdıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Korkuteli Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte hastane ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Antalya Milletvekili Prof.Dr.Yusuf Ziya İrbeç, yeni açılan hastane için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Hastanede Özel Medi Yaşam hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Karataş ile sohbet eden Milletvekili İrbeç, Antalya ve Korkuteli'ye yakışan güzel bir özel hastane kazandırdıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Read more...

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç Alanya'da

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, yaz programı dahilinde iki günlük çalışma için Alanya`ya geldi. İrbeç, Alanya`nın önemine dikkat çekerek Sipahioğlu`nun AK Parti`ye geçmesiyle hizmetlerin hız kazanacağını söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte görev bölgesi olan Alanya’daki yaz programına dün itibariyle başladı. Saat 10.30’da AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelen İrbeç’i burada AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, parti yöneticileri ve AK Parti İl Yöneticisi Kerim Kılınç karşıladı. Partililerle bir süre sohbet eden İrbeç, daha sonra basın toplantısı düzenledi.

Read more...

ALANYA'NIN İL ALTYAPISI HAZIRLANIYOR.

AKP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, ziyaretlerine AKP İlçe Teşkilatı'nda başladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen İrbeç, "Alanya, Antalya'nın en büyük ilçesi, bu nedenle buradan başlamakta fayda olduğunu düşündük. Temmuz ayı TBMM'nin yasama dönemi yerine insanlarla kaynaşma dönemi. Biz de bu nedenle ilçelerimizi ziyaret ederek sorunları dinliyoruz. Bu ziyaretlerin koordinasyonunu da il başkanlığı yaptı. Ayrıca il kongresi de Antalya'ya yakışır biçimde oldu" dedi.

Annesi Alanyalı olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Alanya'ya büyük önem verdiğini belirten İrbeç, "Gazipaşa Havaalanı'na ilk uçağın inmesi çok sevindirici. Havaalanı bu yaz Gazipaşa'ya turist getirmeyecek ancak yolcu taşımacılığı başlamış oldu. Yolcu taşımacılığının yapılabilmesi için teknik sebeplerden dolayı üç ay gibi kısa bir süreye ihtiyaç var. 2010 Nisan ayından itibaren Alanya'ya turist hem Gazipaşa hem de Antalya üzerinden gelecek" diye konuştu.

Read more...

Manavgat`a dördüncü baraj yapılacak

Antalya`nın Manavgat ilçesine dördüncü baraj yapılacak. Manavgat`ın Çardak köyüne yapılacak olan Çardak Barajı ile Sağirin Deresi`nde bahar ve kış mevsimlerinde su taşkınları sona erecek.

Devlet Su İşleri(DSİ) Genel Müdürlüğü, Çardak köyüne yapılacak olan baraj ile ilgili proje ve zemin etüdü çalışmasını tamamladı. Çardak Köyü muhtarı Kuddisi Mutlu, köylerinde yapılacak barajla birlikte 40 bin tarım arazisinin sulanacağını ifade etti. Mutlu, köylerine baraj yapımı projesi çalışmasının eski Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, milletvekilleri Sadık Badak, Dr. Abdurrahman Arıcı, Mevlüt Çavuşoğlu ve Prof.Dr. Yusuf Ziya İrbeç`in Çardak`ı ziyaret etmeleriyle başladığını söyledi.

Read more...

Yurtdışında toplam 5 milyon civarında insanımız var

 Prof. Dr.Ziya İrbeç:AKP Antalya Milletvekili     
Adriyatikden Çin Seddine kadar oldukça geniş bir coğrafyada ya Türk, ya da Müslüman veya da Müslüman-Türk görürüz..
Türk edebiyatının zirve şahsiyetlerinden biri olan Yahya Kemal Beyatlı bir diğer şairimiz Ziya Gökalp´ın ´Harabisin, harabati değilsin, gözün mazidedir, ati değilsin´ beytine karşılık ´Ne harabî, ne harabatiyim, kökü mâzide olan atiyim.´ şeklinde cevap vererek mâziye ve âtiye bakış açısını ortaya koymuştur.. Kökleri geçmişte olan ve atiye koşan bir milletin temsilcileri olarak, 60´lı yıllardan itibaren istikbal arayan insanlarımız aynı zamanda Türkiye´nin çok yönlü bir dış politika oluşturmasında katkısı olmuştur.

Read more...

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili