Önemli Linkler

Haberler

AKP’li vekilden, Ramazan ziyaretleri

Ak Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Kemer İlçe Teşkilatı’na, Kemer’de bulunan esnaf ve oda temsilcileri ile çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. İrbeç; “Kemer hem turizm bölgesi hem de Antalya’ya çok yakın olması sebebiyle bizim için ayrı bir yeri vardır. Antalya’da yaz programları çerçevesinde ilçe ve beldelerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Kemer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Partiye gelişindeki gecikme için özür dileyen Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, yaptığı kısa konuşmada ziyaret sebebini açıklarken;“Kemer hem turizm bölgesi hem de Antalya’ya çok yakın olması sebebiyle bizim için ayrı bir yeri vardır. Antalya’da yaz programları çerçevesinde ilçe ve beldelerimizi ziyaret ediyoruz Eylül ayı sonuna kadar bütün beldeleri arkadaşlarımız bir-ikişer günlük ziyaretlerde bulunacaklar. Bu ziyaretlerimizin amacı, bölgenin problemleri varsa onları dinlemek, yöneticileriyle, ilgili dairelerle ve partimizin mensuplarıyla görüşerek problemleri yerinde tespit edip bunları bir neticeye kavuşturmak” dedi. İrbeç’in ilçe teşkilatı sırasında, İl Genel Meclisi Üyesi Azmi Şirinler, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Kar ve Osman Minta, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediyesi eski başkanı Hasan Şeker ve Göynük Belediyesi eski Başkanı Hasan Kal da hazır bulundular.

Read more...

Dış politikada birlik olmak şart

Hüseyin Türkoğlu İSTANBUL

Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, Türkiye`nin öneminin bütün dünya tarafından kabul edildiğini belirterek, özellikle dış politikada birlik içinde hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. 

Çerçeve`den Yansımalar programında dış ilişkilerdeki dengenin önemine temas eden Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, `Dış politikada iktidar muhalefet çatışması olmamalıdır. Bu çok tehlikelidir. Bu konuda devlet politikası uygulanmalıdır` dedi.

Read more...

Osmanlı’dan sonra istikrar bozuldu

Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç akademisyenliğinin dışında birçok özelliği de içinde barındıran bir bilim adamı. Lisans ve doktora eğitimini Viyana Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde yapan İrbeç, dış politika ihtisas eğitimini de Viyana Diplomat Akademisi’nde tamamlamış.

1990 yılında Türkiye’ye dönen İrbeç, ülkemizin sayılı üniversitelerinde öğretim üyeliği, dekanlık ve rektörlük görevlerinde bulunmuş. Bununla da yetinmeyen İrbeç, yazılı ve görsel basındaki ekonomi ve dış politika konulu programları ve ulusal ve uluslararası alandaki bilimsel ve sosyal çalışmalarıyla da çeşitli ödüllere hak kazanmış. Yaptığı çalışmalara baktığım zaman böyle kıymetli bir bilim adamına sahip olduğumuz için çok seviniyorum. Akademisyenliğinin yanında, ATO, ASİAD, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara Polis Akademisi, TOBB gibi kurumlarda da çeşitli görevlerde bulunan İrbeç, Fransızca, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Arapça ve Rusça olmak üzere altı yabancı dil biliyor. Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç’e yoğun çalışma programı arasında bize vakit ayırdığı ve keyifli sohbeti için çok teşekkür ediyorum. Umarım siz de bizim gibi sohbetimizden keyif alırsınız. O zaman buyurun sohbetimize...

Read more...

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili