Önemli Linkler

Sayın İRBEÇ'in Azerbaycan Temasları ve AvciyaTv Kanalında Yayınlanan Röportajı

 

Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Birliği (AVCİYA), Azerbaycan'ın yeniden bağımsızlığına kavuşmasının 20. yıldönümü dolayısıyla Bakü'de uluslararası bir konferans düzenledi.Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de konuşma yaptığı konferansa Avrupa Parlamentosu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, AGİT, EURONEST temsilcileri, Avrupalı ve ABD'li parlamenterler, eski devlet adamları, Nobel ödülü sahipleri, siyasetçiler, bilim ve iş adamları dahil 58 ülkeden toplam 300 kişi katıldı.

 Konferansa, Azerbaycan Hükümeti Meclis Başkanı ve ACSDA(Azerbaycan Sivil Toplum Geliştirme Derneği)' nın davetlisi olarak MHP Milletvekili- Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Katip Üyesi Prof.Dr. Yusuf Ziya İrbeç de katıldı. Aralarında Brundi Başbakan Eski Yardımcısı, Brundi Ombudsmanı ve mevcut Hükümetin Milletvekillerinin de aralarında bulunduğu ellinin üzerinde Bakan, Parlamenter ve Devlet Yöneticisi ile istişarelerde bulundu.

Prof.Dr. Yusuf Ziya İrbeç, Türkiye'den katılan tek Milletvekili olduğu için ilgi odağı oldu. 10'un üzerinde Azeri Televizyon kanallarına röportaj verdi ve TRT Avaz Kanalının haberlerinde yer aldı.

 

İlgili fotoğraflara “Foto Galeri”den ulaşabilirsiniz.

 

  

MHP Milletvekili- Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Katip Üyesi Prof.Dr. Yusuf Ziya İrbeç'in 26.09.2011 tarihinde Avciya.tv' ye vermiş olduğu röportajı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

 http://avciya.az/tedbir/video/44-avcya-nn-bayram-tdbirind-milliyti-hrkt-partiyasnn-millt-vkili-yusuf-ziya-rbein-x.html

 

 

 

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili