Önemli Linkler

Haberler

Cumhuriyetimizin 91.Yıldönümü

 

 

 

Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal’ in önderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Cumhuriyet rejimi, memleketimizin ve devletimizin geleceği bakımından o derece önemlidir ki, Anayasamızda “Türkiye Cumhuriyeti’nin idare şeklinin Cumhuriyet olduğu” hükmünün değiştirilemeyeceği, değiştirilmesinin teklif dahi edilemeyeceği ayrı bir anayasa maddesiyle teminat altına alınmıştır. 
Milletimizin olağanüstü gayret ve fedakârlıklarıyla kurulan Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması, gelecek nesillerin eğitimli, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi hepimizin en büyük hedefi ve arzusudur. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün bize bıraktığı bu ülkeyi korumak bizim görevimizdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Gaziler Günü Kutlaması-2014

 

 

19 Eylül Gaziler Gününde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu vatan için canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyorum.

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili