Önemli Linkler

AKP’li vekilden, Ramazan ziyaretleri

Ak Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Kemer İlçe Teşkilatı’na, Kemer’de bulunan esnaf ve oda temsilcileri ile çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. İrbeç; “Kemer hem turizm bölgesi hem de Antalya’ya çok yakın olması sebebiyle bizim için ayrı bir yeri vardır. Antalya’da yaz programları çerçevesinde ilçe ve beldelerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Kemer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Partiye gelişindeki gecikme için özür dileyen Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, yaptığı kısa konuşmada ziyaret sebebini açıklarken;“Kemer hem turizm bölgesi hem de Antalya’ya çok yakın olması sebebiyle bizim için ayrı bir yeri vardır. Antalya’da yaz programları çerçevesinde ilçe ve beldelerimizi ziyaret ediyoruz Eylül ayı sonuna kadar bütün beldeleri arkadaşlarımız bir-ikişer günlük ziyaretlerde bulunacaklar. Bu ziyaretlerimizin amacı, bölgenin problemleri varsa onları dinlemek, yöneticileriyle, ilgili dairelerle ve partimizin mensuplarıyla görüşerek problemleri yerinde tespit edip bunları bir neticeye kavuşturmak” dedi. İrbeç’in ilçe teşkilatı sırasında, İl Genel Meclisi Üyesi Azmi Şirinler, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Kar ve Osman Minta, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediyesi eski başkanı Hasan Şeker ve Göynük Belediyesi eski Başkanı Hasan Kal da hazır bulundular.

İlçe Binasından ayrıldıktan sonra sırasıyla Gatab, Esnaf Odası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, Devlet Hastanesi, Kuzdere’deki Kemer Küçük Sanayi Kooperatifi ve Şoförler Odası’nı ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç son olarak Kuzdere’deki bir evde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Gatab Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'ı Gatab binasında ziyaret eden Ak Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Başkan Üras'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Özellikle son günlerde Kemer'in gündemini meşgul eden Güverte Su Kaynağı ile ilgili bir çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Başkan Üras, Şu anda Kemer'in can damarı olan Güverte Su Kaynağı Özel İdare tarafından tahsis verilmiştir. Bu konuda sayın Valimiz ile görüştük ve hazırlamış olduğumuz bir raporu kendilerine ilettik, sizlerden de bu konularda yardım bekliyoruz' dedi.

Gatab ziyareti sonrası Kemer Esnaf Odasına geçen Yusuf Ziya İbreç burada oda Başkanı Akif Civan ile bir sure sohbet etti. İrbeç odaya kayıtlı olan esnafın beklentileri ve sıkıntılarına yardımcı olacaklarını belirtti. Yusuf Ziya İbreç esnafının durumu sıkıntıları ve isteklerinin yazılı olduğu bir dosyayı oda Başkanı Akif Civan’dan aldı.

Kemer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine geçen İrbeç burada Başkan vekili Murat Talih ile bir süre görüştü. Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alan vekil daha sonra Kemer Devlet Hastanesine geçti.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Karaoğlan tarafından karşılanan Vekile Devlet hastanesi gezdirilirken, özellikle hastanesine uzman doktor eksikliği konusunda “Buraya uzman doktor gelmesi lazım, Başhekimimiz elindeki imkanları kullanarak hastanenin eski halinden kurtarmış modern bir sağlık merkezi haline getirmiş. Buranın içini doldurmak da gereken hizmetin verilmesini de sağlamak bizim işimiz konuyu en yakın zamanda çözeceğiz. Ayrıca İlçe Başkanımızın da yakından takip ettiği bir hastane projesi var, çalışmalarda son aşamaya gelindi.”

Partililer daha sonra, Kurdere’de bulunan Kemer Küçük Sanayi Kooperatifine ziyarette bulundu. Burada Kooperatif Başkanı Mehmet Akın ve üyelerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Yusuf Ziya İrbeç, kooperatifin hemen yanında bulunan çöp fabrikasından gelen kokunun ve sitenin önünden Ağva Deresinin ıslah çalışmalarının tamamlanmasının sözünü sanayi esnafına verdi. Heyet daha sonra Kemer Şoförler Odasına ziyarette bulundu ve ziyaretin ardından, akşam son olarak da Kuzdere’de verilen iftar yemeğine katıldı.

Muammer YENİGÜN  Kemer Gözcü, 25.08.2009

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili