Önemli Linkler

Yusuf Ziya İrbeç, GATAB Başkanı Yusuf Üras'ı makamında ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, GATAB Başkanı Yusuf Üras'ı makamında ziyaret etti. GATAB çalışmaları hakkında bilgiler alan İrbeç, iktidar partisi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'ı GATAB binasında ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç'in ziyaretine ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.


Turizm bölgelerindeki alt yapı ve turizmle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler alıp bunu rapor halinde Ankara'da gündeme getirmek için bu geziye çıktıklarını söyleyen İrbeç daha sonra Başkan Üras'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, GATAB'ın alt yapı konusunda büyük yatırımlara imza attığını belirterek, ' Bizler göreve geldikten sonra turizm konularında yoğunluk verdik. Sivil toplum örgütleriyle biraraya gelerek turizm konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz'dedi.

Kemer ve bölgelerinin alt yapı sorunlarını çözmüş gibi görünmesine rağmen, bu bölgelerde yoğun bir gelişim yaşandığını kaydeden Başkan Üras, ' Bizim de bu gelişime ayak uydurmamız hatta öncülük etmemiz gerekiyor. Bu konuda çevre bakanlığımızın desteklerini bekliyoruz'şeklinde konuştu.

Özellikle son günlerde Kemer'in gündemini meşgul eden Güverte Su Kaynağı ile ilgili bir çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Başkan Üras, ' Kürsel ısınmayla birlikte dünyada yaşanan sıkıntıların aynısı ülkemizde de yaşanmaktadır. Şu anda Kemer'in can damarı olan Güverte Su Kaynağı Özel İdare tarafından tahsis verilmiştir. Bu konuda Vali Bey ile görüştük ve hazırlamış olduğumuz bir raporu kendilerine ilettik. Vali Bey alınmış olan bu kararın yeniden görüşülmesi için Meclise geri gönderecek. Çünkü buradaki su kaynağını biz kullanmadığımız sürece bu bölgelerde büyük sıkıntılar yaşanır. İnsanların kullanması, vatandaşların kullanması gereken suların birilerine verilmesi doğru değildir. Bu konunun yeniden görüşülmesi ve suyun verilmemesi gerekmektedir. Burada yaşayan insanların su ihtiyaçları göz önüne alınmalı ve iptal edilmelidir. GATAB olarak biz bu konuyla ilgili olarak dava açtık. Sizlerden de bu konularda yardım bekliyoruz' dedi.

ELİMDEN GELEN YARDIMI YAPACAĞIM

Ak Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ise yaptığı konuşmada, her türlü yardımı yapmak için çalışacağını belirterek, ' Konuyla ilgili olarak Antalya'ya gider gitmez Vali Beyle ilgili konuyu görüşeceğim. Ortada yargıya intikal etmiş ve mahkeme kararıyla alınmış bir durum söz konusu. Bu konuda nasıl bir çalışma yapılabilir, Vali Bey ile bunu görüşeceğim. Bu arada sizlerde suyun nerelerde kullanılacağı ile ilgili geniş bir rapor hazırlayın. Bu rapor doğrultusunda yeniden hareket edilebilir' dedi.

AHA 24.08.2009

 

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili